Acción de salto colectivo

La setmana passada a Sant Joan Despí el 15M local va organitzar una acció de salt col·lectiu a SomEnergia enmarcada en la campanya de Desconnexió del IBEX. Es van explicar la problemàtica del sector elèctric i els fonaments de la cooperativa d'energia, es van aclarir dubtes, es va crear un soci i un contracte associat en directe amb un projector per mostrar com es fa i finalment es va convidar als assistents a fer el mateix.

Cartell convidant a l'acció de salt

A l'esquerra teniu el cartell de l'event que van fer el Javi i la Maria. El podeu reaprofitar per fer accions similars al vostre municipi. Aquí està el fitxer svg editable. Ho podeu editar amb el programari lliure InkScape.

Volem agraïr a la AAVV de l'Eixample de Sant Joan Despí que ens va cedir el seu local per fer l'acció. Per cert, al seu local teníem connexió d'internet vía Guifi.net i funcionava molt bé! Tambe volem agraîr al Marc Rossellò de Girona que ens va ajudar a polir l'acció i al Alfredo Cano de grup local de Barcelona de Som Energía que va vindre personalment a ajudar-nos i va solucionar moltes dubtes que nosaltres solets no haguérem pogut resoldre.

Compártelo